Loading…

Kliknite ispod i saznajte više o nama, Axon i Taser proizvodima
započnite istraživati

Obuka

Tvrtka ETIS d.o.o. je održala mnogobrojne prezentacije i demonstracije u različitim institucijama diljem RH, od kojih ističemo onu u Ambasadi SAD-a u Zagrebu, međunarodne u MORH-u u Karlovcu te višestruke u Ravnateljstvu MUP-a i Ravnateljstvu policije u Zagrebu. Obučili smo preko 70 instruktora u pojedinim odjelima MUP-a, MORH-a i MP-a. Dio obuke su obavili senior master Taser instruktori iz Amerike i Njemačke, a dio naš master Taser instruktor Zvonko Tubić Tuba, umirovljeni djelatnik ATJ Lučko.

img_0826

Cerifikate za Taser instruktore treba obnavljati svake dvije godine. Krajnje korisnike mogu obučiti Taser instruktori držeći se uputa za obuku najnovije verzije (trenutno je aktualna verzija 19). Instruktore može obučiti samo Taser Master instruktor.

Nove instruktorske obuke za TASER X2 i X26P obavlja senior Taser master instruktor iz Walesa NICK DAVIES, International Training Manager za EMEA regiju. Obuka traje 2 do 5 dana ovisno o vrsti i uređajima, obavlja se na lokaciji korisnika na engleskom jeziku ili s prevodiocem (tada obuka traje jedan dan dulje). Cijena instruktora za 2 dana je oko 3.000 USD (troškovi instruktora i avionskog prijevoza) plus troškovi smještaja i prehrane. Na obuci se trebaju ispucati 4 patrone od korisnika. Uz to treba osigurati predavaonicu s LCD projektorom i dvoranu sa strunjačama i metama. Obuka je u pravilu za 8 do 20 instruktora i svaki bi trebao imati svoj TASER uređaj s futrolom i patrone. Obuku treba dogovoriti 2 do 3 mjeseca unaprijed zbog prenatrpanog radnog rasporeda g. Davisa koji pokriva veliko područje Europe, Bliskog istoka i Afrike.

05022009023

Neke od prijašnjih obuka i recertifikacija

  • OTI_Karlovac – (2,3 MB) Slike s TASER® prezentacije i obuke, Vojarna “Kamensko”, Karlovac, 22.-25.09.2009.
  • OTI_Lucko – (3,47 MB) Obuka TASER® instruktora – ATJ Lučko 2008., brošura, PDF, hrvatski jezik
  • TMI_Barcelona – (749 KB) Obuka TASER® Master istruktora – Barcelona 2008., PDF, hrvatski jezik
  • TMI_Prag – Obuka TASER® Master instruktora u Pragu 2005.

ivancica-s-x26   ivancica-pred-metom