Loading…

Kliknite ispod i saznajte više o nama, Axon i Taser proizvodima
započnite istraživati

Kupovina

Nažalost, proizvođač je odustao od prodaje civilnih TASER modela u EU do daljneg, a službeni modeli su namijenjeni isključivo državnim i javnim ustanovama i organizacijama/tvrtkama u RH koje se bave provođenjem zakona te zaštitom i sigurnošću.

AXON kamere su dostupne svim kupcima bez ograničenja.

—————–

Za AXON kamere i električne paralizatore TASER nema nikakvih zakonskih ograničenja za kupnju, držanje, nošenje i korištenje u RH. TASER uređaji spadaju u kategoriju D oružja prema Zakonu o oružju (NN63/2007) i kao takvi se mogu slobodno nabavljati i koristiti. Nažalost, odlukom proizvođača nema prodaje civilnih modela pojedincima.

14001_d03_0062

Električni paralizatori TASER su prvenstveno namijenjeni policiji, vojsci, pravosudnoj policiji, vojnoj policiji, zaštitarskim službama, vladinim agencijama i službama osiguranja i zaštite za osobnu zaštitu te zaštitu drugih osoba i imovine od nasilnika, kriminalaca, napadača, kao i opasnih i agresivnih osoba pod utjecajem alkohola, droga i drugih medikamenata.

Određene jedinice i odjeli MUP-a, MORH-a, MP-a i drugih službi u RH koriste TASER uređaje i za njih su propisani odgovarajući pravilnici.

————————————–

Prezentacije, demonstracije i neposredni kontakti s klijentima su isključivo terenski, na lokaciji i u terminu po dogovoru.

Za sve upite i informacije u svezi kupnje AXON (TASER) uređaja i opreme u RH molimo da nas kontaktirate.

Sva plaćanja idu isključivo virmanskom uplatom preko žiro računa tvrtke.